Шоколадите ме викат:
"Я ела и ме купи!",
но в ръцете си аз стискам
ябълка, банан и киви.
Тортичките – тъй красиви
си стоят ей там сами.
Как обичам тази със малини,
но сега ще я подмина аз, уви!
Сладоледите безбройни гледам.
Мръщя се и тихичко на глас
си сумтя и се оглеждам
кой ли бих си взела аз!?
Ако бях съвсем самичка,
в този магазин голям,
като малка, гладна птичка
всичко сладко мога да изям.
© Todos los derechos reservados