31 oct 2009, 19:26

Ако цветята можеха... 

  Poesía » De amor
510 0 1

Ако цветята можеха да видят очите ти,

ако можеха с пръсти да докоснат кожата ти,

те биха били жадни за дъжд от сълзите ти,

а листата им биха желали за другарче душата ти...

 

Ако цветята можеха да усетят докосването,

с което будиш всичко мъртво в мен,

ако можеха да чувстват омагьосването

на сърцето, хванато от теб във вечен плен...

 

Тогава може би цветята щяха да са най-прекрасните,

сред всички други чудеса в света,

тогава щяха да погледнат през опасните,

но влюбено-човешки, есенни лета!

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??