Чухте ли звън на шейна?
Екнат пиратки навън...
Смесват се пепел и сняг.
Тръгна си Старата. Тръгна си...
И подир нея... Несбъднати
тъжни надежди от детството...
Авторитетно замлъкнали
нашите спомени весели...
Още в душите мъждукат
верни на себе си принципи,
алкохолично засмукали
Гордиев възел лирически...
От музите нека и в Новата
да сте щастливо обсебени.
И нека сте здрави и борбени.
Нищо, че трудно е времето.
Ако е речено, сбъдва се...
01.01.2009г.
© Дочка Василева Todos los derechos reservados