9 dic 2007, 9:02

Ако имах 

  Poesía » Civil
757 0 9

Ако имах очите ти
и можех да гледам през тях,
щях да следвам мечтите си
макар и да сторя грях.

Ако имах твоето сърце
и можех с него да тичам,

щях да съм лек като перце
и лудо щях да обичам.

Ако твоите устни имах само
и можех с тях да се смея,
нямаше да търся чуждо рамо,
а със себе си щях да се гордея.

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??