Ако имах орехчета три вълшебни,
бих скрила в тях мечтите съкровени,
в единия - пантофките на Пепеляшка
и на принцеса роклята блестяща.
В другото вълшебно орехче ще скрия
каляска златна с десет бели коня,
на бал в двореца да мога да отида
и щастлива с принца да танцувам.
А в третия орех планина ще побера
от бомбони, лакомства и шоколад,
за всичките деца да има по света,
ще раздавам с пълни шепи чудеса.
© Гери Грозева Todos los derechos reservados