Ако имах пари,
щях на всички подарък да взема,
на художник - бои,
на поета – шедьоври-поеми.
За децата дори,
сладоледен баир бих направила,
да се спускат с шейни
и замерват със топки сметанови.
Ако имах пари,
щях на всички слънца да накупя,
да ги връзват с мечти
и ги пускат в небето да плуват.
Ако имах пари,
щях на всички сърца да накупя,
за да станем добри,
вече време е обич да трупаме.
© Ивон Todos los derechos reservados
Обич се трупа с Обич!