Ако лятото
Ако лятото открадне
сърцето ти със думи,
ако лятото докосне
душата ти с лъчи,
тогава в музика красива
света ще претвори
и в танца на цветята
любов ще сътвори.
Ако лятото се сгуши
във моите коси,
ако лятото научи
къде си ходил ти,
тогава ще ме омагьоса
със цвят и красота
и приказка вълшебна
ще бъде любовта.
Ако още ме обичаш,
за мене си мисли
на лятото красиво
в последните му дни!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados