Ако можех да създам мъжа,
който мене да обича страстно,
да ме желае нощ и ден
и с чуствата си той да е наясно.
Ако можех да го сътворя,
красив и нежен, мил и силен,
истински да бе за мен,
и в любовта към мен да е безсилен.
Ако можеше да ме усеща
като част от неговото тяло
и струна нежна в мене да докосва
и да сънувам с него в бяло.
Ако можех... бих го сътворила,
бих се борила за него,
бих стените разрушила,
бих убила даже свойто его!
© Райна Боянова Todos los derechos reservados