30 sept 2009, 10:53

Ако можех... (Оптимистично) 

  Poesía » Versos blancos
1697 0 1

 

 

 

Ако можех света да променя,

с една усмивка бих дарила щастие.

На хора, изтъкани от самота,

бих дарила цветовете на дъгата.

 

Ако можех, бих родила добрина

и бих я посяла да никне по земята.

И всеки, който скъса си едно листо поне,

да го посее дълбоко във душата.

 

Ако можех да продавам щастие,

бих отворила магазинче за мечти,

но вместо пари да ми дават хората,

бих ги разменяла за техните сълзи.

 

Ако можех да убия мъката,

бих създала от нея любовта,

за да бъде всичко хубаво, щастливо

и да бъде по-добър светът.

 

 

 

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно е. Поздравления за позитивизма.
Propuestas
: ??:??