13 may 2016, 23:24  

Ако можех времето да върна ... 

  Poesía » De amor
446 0 1


Ако можех
времето да върна
и всеки миг да променя,
ще ти кажа колко те обичам,
че не искам да си тръгваш,
ти,
от мен!
А страстта ми
като буря ще се вихри,
събирана от въздишките безброй,
от безсънните ми нощи и копнежи,
стаени някъде дълбоко,
във сърцето,
но чакащи да бъдат разгорени,
само и
единствено
от теб!
Ако можех
времето да върна
и всеки миг да променя,
думите,
които
в гърлото от гордостта ми
бяха спрели,
щях да изрека
на глас -
Че не мога
и не искам да живея,
даже миг и час,
без теб!

© Албена Радина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??