Ако някой ден се открием.
Двамата с теб - почти в съня.
Ако някога се докоснем.
Между моята въздишка и твоята сълза.
Точно там ще съм истинска.
Част от твоя мъничък свят.
Ако някъде ме поискаш -
твоят зов сърцето ми ще събуди.
Ако някъде, някога -
сбъднем стара мечта.
Няма да питам някъде, някога -
истина ли е всичко това?...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados