Ако пътят
надолу
е в твойта
посока,
не спирай
да ходиш.
Това е
твоят път.
Следвай своя път.
Не спирай, не спирай!
Всичко
ще бъде,
каквото
го искаш.
По пътя
надолу,
по пътя -
твоят път.
Следвай своя път.
Не спирай, не спирай!
© Александър Василев Todos los derechos reservados