Ако само за миг поспрем се,
ако само за миг погледнем се...
ще видим двама влюбени
тичащи, искащи...
Ако само чуем сърцата си,
ако само изкрещим имената си...
ще усетим магията
силната, истинската...
Ако само погледнеш очите ми,
ако само прегърнеш мислите ми...
ще се понесем, ще полетим
търсещи, имащи...
Ако само почувстваш дъха ми,
ако само прикриеш съня ми...
ще те обичам,
ще ти вярвам.
Ако само двете думи ми кажеш...
Мечтата ми да пожелаеш...
Ако само...
© Мария Томова Todos los derechos reservados