Ако се срещнем отново
дали ще ме подминеш
както миналия път?!
Дали ще ме погледнеш
сякаш нищо не се е случило
преди и сякаш никога
не си ми обичал ти?!
Дали ще се направим на
непознати или ще си
кажем ,,Здрасти”, като
на добри познати?!
И тогава моето сърце
ще иска да крещи, ще
искам да те питам
дали за мене мислиш ти?!
Или всичко си забравил
и само мъка си оставил,
мъка, която още в мен се таи,
душа, която я боли,
сърце, което иска да крещи:
,,Обичам те, разбери!”…
© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados