2 jun 2010, 11:37

Ако се върнеш ти 

  Poesía » De amor
642 0 0

АКО СЕ ВЪРНЕШ ТИ


Ако се върнеш ти

унил, с наведена глава,

във мисли потопен и с стрък надежда,

вдигни порекрасните очи,

с които тъй смирено ме поглежаш.

Стиха си ще ти подаря.

Ако се върнеш ти, 

вземи ти тези рози три, червени,

във скута си ги нежно приюти

и просто си спомни за мене.

Едната роза моето сърце е.

Тя диша в твоите ръце,

а втората душата ми е и копнее

да я помилваш с мисли ти.

Но третата - не я докосвай! 

Само й шепти

и спри сълзите й с целувка сутрин рано....

Това съм аз и ще ме имаш само,

ако се върнеш ти...

 

© Нели Желязкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??