10 jul 2010, 23:23

Ако ще казваш нещо, нека бъде истина... 

  Poesía » De amor
830 0 3

Ако ще казваш нещо, нека бъде истина.
Комплименти всеки ми е правил.
Когато аз говоря, ти говоря искрено.
И ти ми говори така, разбра ли.
Не казвай, че са хубави очите ми,
или че съм добра любовница.
Аз зная слабостта си, зная силата..
Искам с истина да те запомня.
Ако не мога да ти давам щастие,
недей да ми звъниш за среща.
Жените са отляво и отдясно...
И мен случайно си ме срещнал.
Не искам да ме храниш с мили думи.
Аз гладна няма да остана.
Ако не можеш... просто ме целувай.
Целувай тихичко... до пладне.
След туй сама ще си отида.
Ще те оставя да си спинкаш сладко...
И ако в 'истината' видиш мойто име...
Повикай ме обратно.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??