Ти пишеш стихове и песни,
разкази чудесни.
Но никой не ти дава слава
и събуждат в тебе звяра.
Колко пъти ми е идвало да плача,
да се смея забравих, но пиша.
Ако си талант, продължавай,
смело напред, не спирай!
© Emil Angelov Todos los derechos reservados