5 abr 2017, 20:02

Ако те няма 

  Poesía » De amor
406 2 1

Ако те няма всеки ден ще се гримирам,
ще търся скритата ми красота,
в огледалото ще гледам без да я съзирам,
без да зная, че дълбоко в мен е тя...

 

Ако те няма по телефона ще говоря,
със жажда силна за чужди гласове.
Покрай мен ще минат хилядите хора,
но сърцето ми едва ли някого ще спре.

 

Ако те няма ще планирам всичко,
ще премислям всеки следващ ход.
ще пропускам мигове докато потискам
всяка лудост, порив или трепет нов...

 

С теб вместо грим аз усмивка нося,
Ти откри тази красота във мен.
За мене огледало твоите очи са,
далече от илюзии и фалш е всеки нов ден.

 

С теб не усещам как времето минава,
дори за следващия миг не зная...
И лошото зад нас потъва в забрава,
ще забравя даже себе си, ако теб те няма...

© Ваня Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??