Ако теб те няма
Ако теб те няма,
животът ми е измама,
отражение на забрава в мен остава,
не ме оставяй сама,
не ме оставяй сама,
крещи сърцето ми с пламтящ от съчувствие зов,
житейският ми път на изпитание с теб е готов,
ще потънем в морето на насладата,
ще вземем на любовта наградата!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados