7 dic 2015, 23:34

Акростих 

  Poesía » Otra
372 0 0

Акростих

 

Най-обичам тръпките от Млечната звездна пътека.

И морето обичам. Най-вече вълните – идея гърбата.

Както и чудеса да глезят душата ми мека…

И всичко това – подир теб и децата.

 

 

© Николай Начев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??