Всичко започна
с един акростих.
Не на сериозно
взех че го посветих
на образ далечен,
дори непознат.
Не, нямах надежди
за добър резултат.
Няма значение,
въобще не очаквах
в моето положение
чудо да стане.
И така изведнъж
насън ми се появи,
повече от веднъж
мило се обясни.
Събуждам се с мисълта,
че имам задача.
Изпълвам я вечерта.
И така всяка вечер.
Странно е, зная,
сънищата ми искат
заедно да сме с теб,
а мене притискат.
© Връзки за обувки Todos los derechos reservados