Моята детска мечта
е приказка една.
Света ще преобърна,
назад аз няма да се върна.
Стил, прическа, грим,
екскурзия за старий Рим.
Прожектори и светлини,
разкош и светли дни.
Красива музика от Ориента
и нежна миризма на мента.
Легло от балдахин,
прочувствен, нежен химн.
Със скъпа рокля от сатен,
приятели с пари, добър прием.
Актриса ще съм аз от класа,
в нозете мои - цяла раса.
Турнета, блян, мечти,
на ангелски крила лети.
Мечтата моя детска,
тя ще победи!
2004г.
© Калина Петрова Todos los derechos reservados