Къде ти тъй стар си тръгнал,
с краката топката прегърнал,
ти - побелял политически водач,
на шейсет години да риташ мач,
даже футболист на годината стана,
как кат бе на години - не мога да схвана!
Искам с отбор да се возя на самолет,
ама не може явно - откъде тоз късмет!
© Георги Todos los derechos reservados