Апатия. Алчност. Абсурд. Алогичност.
Любовна лотария. Лепкава личност.
Един елексир. Единство... Ела!
Гибелна горест. Гняв! Гордостта...
Остави, остави! Обичта си отива...
Ридая. Ругая. Ранена, ревнива.
Илюзии, истина... Изживяна история.
Ябълка, ярост! Яснота... АЛЕГОРИЯ.
09.05.2005
© Александра Симеонова Todos los derechos reservados