25 mar 2018, 17:25

Алкохол в кръвта 

  Poesía
934 1 0

Кръвта отровата пое

на глътки със

сърцето да тлее.

Виновен ли е че живее?

Виновен ли ще е ако умре?

 

Тез въпроси сиромахът си зададе

и отново за да ги забрави

нова доза алкохол по вените набави

така на колабиране в канафки,

живота си проклет отдаде.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??