Да достигнат могат до кула островърха,
дори да платят двойно цената.
Могат да пият до припадък с монарха,
с голи ръце да убият ламята.
Могат и да пият болката обратно,
пролетите ѝ край да нямат.
Могат да се държат адекватно,
разсъдък назад да търсят.
На ден да ядат по лъжичка отрова,
повече не им трябва.
Има, по-големи животни от вълка,
които играят в цирка.
И колкото и да им е неприятно,
ще изберат пижама вместо хора.
Животът ще ги завива набързо,
те ще продължават да бълнуват.
Те са амбиверт,
нещо като обратни.
За един Екстроверт,
(или Интроверт)
напълно неадекватни.
© Станислав Русев Todos los derechos reservados