И спорът ни съвсем ще е излишен.
Не те потърсих аз, а ти сама...
Анализ ли ще правим, кой е грешен?
Една не му е стигнала за две.
А двете сме му в повече... навярно.
Оставям я за тебе... обичта,
която ни разделяше поравно.
Какъв е бил със мен? Добър въпрос.
Какъвто бил със мен, такъв и с тебе.
Просторът ти съвсем ми отесня.
Излишно е сега да губя време.
Сега съм аз, а утре ще си ти.
Във други ден, навярно ще е друга.
Обича във прегръдките да спи,
на някоя... която му е чужда.
Порядъчно сега ще замълча.
Оставям ти и време да ме мразиш.
Но в чашата ти с водка ще горча,
когато с него пиеш... да забравиш.
И няма да те лъжа... ще боли.
(Но болката ще чувстваш, като своя).
Това съм Аз... която си и Ти -
Измислена любов! Сега е твоя!
© Кремена Стоева Todos los derechos reservados
А за успокоение - Съвет - Започни един екстремен месец ,като изкрещиш в офиса - Шефе, ти си чукундур . И престани да ме гледаш като мръвка чисто месо .След това си плюй на петите и вдигни адреналина с парапланеризъм . Но внимавай - той е бавен ,опасен и скъп начин да стигнеш от едно място на друго ,където нямаш никаква работа .