Разтвори крилата си
и покрий ме с тях.
Защити ме от слънцето
и луната - заслепяващи.
Прегърни ме в топлината
на чистия си дух.
Заведи ме на небето
при лъчите и звездите,
който светлината
неизмъчваща са в пътя.
И веднъж и завинаги
да ги докоснем в мечтите си.
© Аниезе Todos los derechos reservados