Ангел
Дух, дошъл от висините,
за любов ли ми шептиш?
Уловил за миг мечтите,
ти към мен ли днес летиш?
Ангелски крила усетих,
поздрави ме вечността.
С ангелски крила докосна
нежно моята душа.
Ангел бял от висините,
във сърцето ми си ти.
Ти беляза с пламък дните
и така ме заплени.
Нямам думи, със които
да разкрия любовта…
Ангел бял от висините,
засиял от красота!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados