15 abr 2008, 7:26

Ангел 

  Poesía » De amor
809 0 0
Като ангел хранител
над твоя живот аз бдя.
Галя те с невидима ръка,
тайно промъквайки се в съня.
Неизмерна топлина
стига до твоето сърце,
студа не усещаш, а само
невидимо присъствие.
Стоплям мислите ти,
стари чувства в теб връщам,
опожарени спомени срещам.
Тишината в стаята проговаря.
Трябва да ти кажа сбогом,
в моя рай да си отида,
последна целувка по челото
да ти подаря.
Щастлива съм, че от теб си
тръгвам,
щастлива съм, че жив спомен
за теб оставам,
щастлива съм, че си щастлив
и със земен човек живота си
ще продължиш.

© Мима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??