Във вярност ти се вричам.
Ще те подкрепям от тук до края на света.
Винаги ще те обичам.
Напук враждебната тълпа.
Когато сбъркаш пътя
и слънцето не виждаш от тъга,
ръката ти във тъмното ще водя,
с радост болката ще споделя.
Когато на върха се ти забравиш
и погледнеш със надменност на звездите,
ще те хвана, почнеш ли да падаш,
на заблудите ще залича следите.
Ще те поканя във невидима страна,
където любовта е нежна сила,
на сърцето ти ще дам моите крила -
лъчеструйна ангелска закрила.
© Антония Спирова Todos los derechos reservados