Ангел с криле
В много страни си била,
но не казваш – срещна ли там ангел с крила?
Ето, аз съм тук, пред теб,
а до мен е чаша водка с лед.
Още пазя спомен за една червена роза,
може би изсъхнала в книга с проза?
Ангел си бях тогава аз,
а ти една от всички тях в онзи мраз.
Пътищата ни се разделиха с влака,
но аз си те открих в мрака.
Не искаш да говориш за преди,
а има толкова неизречени мечти!
Желая пак да си те видя днес
и да се прегърнем в унес.
Пак ще забушуват забранени страсти,
още щом си кажем здрасти!
© Гри Todos los derechos reservados