Те са там, тихо присъстват
в нежния бриз на морския повей.
Невидими до нас съществуват
с грижа, поверена от горе.
Шумолят с листата, шепнат в снега,
целуват ни с дъждовните капки.
Прегръщат ни с вятъра в утринта
и следват с безшумните крачки.
Мълчаливи сядат до нас…
Пазители от неприветливи сили.
Ангелите, приятели на всяка душа
Невидими стражи, божествени, мили.
Послушай сърцето в тихия час,
успокой сетивата и вдишай ефира!
Долови ритъма на свойта душа
и благодари чрез тях на Всемира!
© Валя Сотирова Todos los derechos reservados