Под хиляди звезди в простора
искам да забравя болка и умора
и до тебе да застана,
та да чезне в сърце рана.
И нека ангелското ти крило
да ме пази от беди и зло
и сред нощен хлад
да усещам на роза аромат.
© Георги Todos los derechos reservados