28 dic 2011, 17:01

Анти-романтично 

  Poesía » De amor
1243 0 11

Омръзна ми от принцове със звания,

от лъскави карети и цветя.

Не искам вече голи обещания.

Поезия? Сама си я чета.

И долу вече всички мними маски.

Пантофката кристална я хвърли.

Не ми прилича да съм Пепеляшка

и не желая принцът да си ти.

 

Прибирай си доспехите парадни

и тръгвай към поредния си бал.

Не искам вече никаква романтика!

Ти друго всъщност и не си ми дал.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??