Антикварна рядкост
За тебе съм затворената книга
от рафта с недочетени романи.
Една отметка в списъка ти стига
да ме захвърлиш в папка „Неизбрани"...
А отначало ме четеше лесно...
Чувстваше се новата ти тръпка!
Да продължиш, не беше интересно...
На вехтошар ме даде със отстъпка!
Сега съм хит... И антикварна рядкост...
Читателите други ме разбраха!
Но само ти не оцени, за жалост,
това, което всички проумяха...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados