Антонио, Мехмед и Соломон
На този свят ще има закон
и всичко много ще се промени.
С Антонио, Мехмед и Соломон
ни чакат най-щастливите дни.
Католикът ще дойде от вечния Рим,
възпитан да бъде мъж на честта.
Харизматичен, достоен, непобедим
той ще управлява с тежка ръка.
Човекът на исляма ще бъде от село
с родопски черти и силна натура.
Ще защитава семейството смело
на първо място и във всяка култура.
Евреинът ще се роди в далечна Москва
и винаги ще иска много да знае и учи.
Интелектът ще е неговата силна страна
така цялото човечество ще сполучи.
Съдбата ще срещне трима храбри мъже,
които винаги ще правят най-доброто.
Злото и да иска, няма как да ги спре,
ще настъпи велика ера за обществото!
23.09.2022 г. (9:00 ч.)
гр. Ракитово
© Айлин Мустафа Еврен Todos los derechos reservados