Апел към влюбените
Когато спре дъжда,
появява се дъга,
когато дойде старостта,
идва бавно и смъртта.
Такъв е бил животът
и винаги ще е така,
обичайте се, хора,
не остарявайте с тъга!
Изживейте младостта
без болка и без самота;
когато има обич и добро,
наоколо е като огнено кълбо!
Щом хората обичат се
и във Любов заричат се,
заедно ще бъдат те
със протегнати ръце
към пламъка на Любовта
и в началото на вечността!
© Галиа Михайлова Todos los derechos reservados