За големите мечти,
за малките също.
За смелите жени
и за мъжете ни.
За всички нас,
които обичаме, вярваме, страдаме.
Дори за тези,
които без надежда оставаме.
За росата, звездите, цветята,
за буболечките в тревата.
За сълзите от радост
и тези от тъга.
За прекрасната младост
и страха от старостта.
За любовта, за детството,
за красивите моменти.
За всички нас, приятели -
аплодисменти!
От деца сме научени
срещу вятъра да въставаме.
Въпреки трудностите,
винаги оцеляваме.
Все така да продължаваме!
© Хоуп Todos los derechos reservados