ИНСТРУКЦИИ:
1 2 3
Аз Бастет съм след битката на отровата-Любов
богинята-закрилница Ра със Áпофис прониква
на бременните ще си родим Вселена в жилите ни
4 5 6
жадуваш ме увиваш ме като с мен ще сгъстяваш
тъй както Нил папирус в плът
пустинята около тялото си пътните знаци
7 8 9
и ще извират пътувайки към и ето невредими
птици в нежното себе си влизаме при
сдвояване ти ме настигаш светещите божества
0
да сме Едно
Тук
Там
и
Завинаги
* Апокалипсис на гръцки Αποκάλυψις - „разкриване“, „смъкване на завеса“, „откровение“
виж Апокалипсис на Петър
http://www.spiralata.net/bb/viewtopic.php?t=432&sid=1a196a02db3b77bf0f3070b766284670
© Ангел Todos los derechos reservados
мерси