Нощ навън е, мрак черен,
но надежда светла ни грее,
че път за нас ще е намерен
и в правов ред ще се живее!
Единадесет години краде
мафиотът като за последно,
но "Мата Хари" го издаде,
а народът живееше бедно.
Смучеше го без пощада,
правеше се той на велик,
но неприятно се изненада -
в ареста е подкупният политик!
© Георги Todos los derechos reservados