21 oct 2010, 20:45

Аромат на любов 

  Poesía » De amor
833 0 0

На Cursed (Димитрина Иванова)

 

Пламъче червено

около пръстите ми си играе.

Сърцето ми студено

от топлината му се грее.

Целувка за секунда

продължава сякаш вечно.

Усещаш ли?

Аромата на цигари и любов.

 

Очи зелени

прочитат неизреченото по моето лице.

Пръсти ледено студени

разпалват пламъка,изгарят моето сърце.

Еднакво заредени

телата ни привличат се, събират се в едно.

Усещаш ли?

Аромата на цигари и любов.

 

"Вдишвам твоето дихание,

ти издишаш вместо мен.

Докосвам кожата ти – тъй хубава, тъй гладка,

усещам твойте ръце по мен.

А ти усети ли?
Аромата на цигари и любов.

 

Светлина във странни форми

през прозорец някакъв наднича.

А ти с усмивка, с притворени очи, с мисли за преди,

дишаш своя никотин, а аз седя до теб и те обичам.

И усещам.

Усети ли и ти?

Аромата на цигари и любов.

 

Обгърнати в отровен дим,

далеч от всичкото седим.

Далеч от времето,

далеч от миналото,

далеч от бъдещето.

Седим си в този миг,

а около нас –

аромат на цигари и любов.

© Николай Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??