Недей, Слънце, недей,
не разсъбличай толкоз жената,
като цвете нежно я грей,
че къде да я дяна -
стигат ми греховете в душата.
Мене ме яко препичай,
всички ми грехове изпари.
Добре де, преваляй!
Само аромат на момиче
за онзи ми свят остави ...
Как само
ще ми завиждат звездите ...
© Валентин Василев Todos los derechos reservados