" С кожа от седеф по- гладка
лягам в пъстрата трева... " *
Красотата ти е рядка,
с кожа от седеф по- гладка.
Всяка твоя аз загадка
ще целувам със слова.
" С кожа от седеф по- гладка
лягам в пъстрата трева... "
Чародейка те зова,
с кожа от седеф по- гладка.
Ароматна си и сладка,
и докосвам те едва.
" С кожа от седеф по- гладка
лягам в пъстрата трева... "
* Contessa ( Светла Асенова )
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados
Благодаря ти!