АСОРТИМЕНТ
Без малко щях да го подмина!
Видя ли в магазина?
Докарали две бурета
с опашчици от "дупета"*
и клюнчета от пилета!!!
Изненадата сърцето ми разхлопа.
Асортиментът идвал от Европа!
От мерак понякога не си доспиваме,
БИЗНЕСА с Европа да развиваме...
ПРОСТИТУТКИ МУРГАВИ изнасяме,
ДУПЕТА от тях си внасяме...
Приятелю, не се усмихвай кисело!
Чети и карай! Нека да е весело...
И нека да не се заяждаме,
че проститутките
понякога ги връщат,
а дупетата ги изяждаме...
* Изрезки от колбаси. Отпадъчен продукт,
с който се разигра голяма комедия.
© Петър Петров Todos los derechos reservados