През полукръг от сини ленти
аз търся своя път,
защото благодарна съм за всички разядени сметки,
подписани с мойта кръв.
Всеки мой ден е вятърна мелница,
всяка радост - мръсна лъжа,
аз пиша като свещена вещица,
изгорена под лъч светлина.
Аз кашлям по стаите жълти
като луд наркоман.
И виждам касетофони,
покрити във вана от срам.
***
А вие тъй подло и нагло убивате много души.
От времето по-неблагодарни,
опиянени от лилави стрели.
Вие не можете потока да спрете,
Косача всички върти
и с пръст гали косите на тази,
дето най-много мълчи!
***
Вие всички сте роби!
Паплач от диви свине,
които се молят на побъркан Бог!!
© Без Име Todos los derechos reservados