Аромат на шепоти от вятър,
душата носещ през дъждовни синеви...
искра и блясък светва,златен,
от две неповторими, момичешки очи.
Приказка за бяг от самотата...
пътуване към звезди... и още нещо...
авантюрата на любовта -
ще си остане все ледено-гореща...
© Тони Главоногов Todos los derechos reservados