18 ago 2024, 10:38

Автотрансформация 

  Poesía
110 0 0

Със златен медал

                 гимназията елитна

                                     възнагради я.

И тя възгордя се.

Ала подир серия житейски самопровали,

превърна се блясъка му

                                 в ръждясала тенекия.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??