От вас не искам позволение
да творя произведения!
Имам страшно вдъхновение
да покажа своите умения. .
Моят мозък не буксува,
мога всичко да римувам.
С рими пращам ви във трета глуха,
Талант съм аз, не лейка куха.
Таквизи строфи ще скалъпя,
ще ви излязат чак на пъпа.
И съвсем не е сконфузно,
че моят мечо ми е муза.
Той е колкото баща ми.
и снощи вечер обеща ми,
ако му направя яка свирка
ще получа стихосбирка.
Аз нахакана съм! Смела!
Ще бъда новата Коелю…
и след година, кват’ съм щура -
награда нобелска… за литритура.
© Съндей Todos los derechos reservados