12 mar 2011, 17:41

Аз 

  Poesía » Otra
761 0 1

Погледна ли напред, няма никой,

погледна ли назад, няма никой,

погледна ли наляво, няма никой,

погледна ли надясно, няма никой.

 

Само земята е под мен

и небето е над мен...

© Рада Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??